Laddat batterierna

 
Hemma igen från våran härliga Göteborgs wekeend. Den kom så lägligt.
Allt var kaos här hemma och jag va så nere pga allt runtomkring just nu. Så kärlek och egentid med sambon var botemedlet. En hel helg. Själva!! Underbart!
Vi strosade längs med gatorna första kvällen, gick inom ett cafe och tog en kopp kaffe/smoothie. Sen kröp vi ner i hotellets härliga säng och såg en film. Eller hmm, jag somnade en si så där 10 gr under filmen. Så sen beslöt vi oss för att sova. Ha ha
Har aldrig sovit så gott i hela mitt liv! Vi fick låna kuddar på hotellet. Ehh dah, de brukar man. Ha ha Men alltså man kunde beställa kuddar från en "kuddmeny" Så jag lånade upp en hög kudde som passade om man sov på sidan. UNDERBAR!
När jag vaknade 7.22 dagen efter låg jag exakt likadant som när jag la mig?! Jag som är uppe o kissar minst 3 gånger varje natt annars. 
Lördagen blev de shopping o långlunch. För att på kvällen avslutas med ett besök på en fin restaurang. Lite go mat och vin. Sen sov vi återigen gott. 
Söndagen vaknade vi tidigt UTVILADE!! Så vi tog en löptur faktiskt innan frukost. Så härligt, trots snö, regn och blåst.
Åh längtar redan till nästa gång vi ska iväg. För det är bestämt nu. Vi ska fortsätta att unna oss detta. Minst två gånger om året ska vi iaf ta oss iväg på en wekeend. Sen ska vi försöka få till ett dygn för oss själva då och då.
För oj vilken skillnad. Vilken energi jag har laddat upp. O ork. Orkar ta striderna och allt här hemma på ett annat sätt. O så har vi laddat upp kärleken. Att man vet att vi står på varandras sida no matter what! Själva VI:et i ett förhållande med barn kan lätt försvinna. Har man då ett barn med speciella behov är det ännu lättare att tappa bort varandra. O det vägrar jag. 
 
 
Vårt mysiga rum!
 
 
Jag ? morgonpigg? Ja faktiskt!
 
 
1 Ceciliamattsson:

skriven

Det låter som en bra helg. Man behöver nog det då och då, för det är som du skriver att "vi" i ett förhållande lätt försvinner. Allt kretsar oftast kring barnen!! Kram

2 Therese Bjärstig:

skriven

Det där lät heeeeelt underbart! Något även vi borde bli lite bättre på, att komma iväg på tu man hand så där. Viktigt att VI:et inte försvinner å att man bara blir föräldrar... Lät skönt med en runda, men jag tar det lugnt ännu med löpningen, får bli lite skidor i morgon istället! KRAM

3 Mia:

skriven

så bra att ni hade det fint i götet :)

4 Therese Bjärstig:

skriven

Förstår att du är nervös och orolig inför morgondagen, jag ska hålla tummarna hårt att det faller väl ut, och att ni får en bra lösning <3 Du får skriva och berätta hur det går, och be itne om ursäkt för att du skriver av dig, vi finns här å lyssnar, det är därför bloggandet är så bra, en ventil där man får skriva av sig och får stöd, råd och pepp! KRAM!

5 Fröken M:

skriven

Gud va skönt ! Känslan av att vakna UTVILAD är oslagbar !
Här var det dock länge sedan det hände sist eftersom den lille herrn i familjen envisas med att vakna okristligt tidigt varenda morgon!
;)
Men man ska väl kanske inte klaga - jag slipper ju åtminstone spring om nätterna !
KRAM

Kommentera här: