Testagram Må bra boxen

 
Paketet uthämtat, hemburet och uppslitet!
Ta da
 
 
Om ni har hört talas om exempelvis glossybox så är detta något liknande. Man får ett paket då och då med okänt innehåll som man ska testa, utvärdera och tipsa om. (antar jag ) Men istället för smink, hud och hårprodukter så innehöll iaf denna mat eller ät och drickbara saker. Dåligt påläst så vet ej om de kommer att variera. Ni kan själva beställa de här.
Denna boxen kallas "må bra boxen" . Åhh va bra tyckte jag. Öppnade och fann detta.
 
 
Två saker går bort direkt tack vare mitt minus socker. (de hade dom gjort ändå dock då jag har nötallergi) 
Finn Crisp är alltid gott, Loka går ner spännande med ny smak. Men det jag tycker ska bli mest kul att testa är Bara bär. Är tydligen precis som det heter, bara bär. Man kan använda de till att smaksätta fil, yoghurt kvarg...osv..
 
 
 
När jag satt där med paketen framför mig på köksbordet med lille sonen mitt emot så frågade han mig vad som fanns där i? Nya träningskläder mamma? Han känner mig allt väl den killen.
Men allvarligt talat så hade det funnits en "träningsbox" så hade jag gärna satt upp mig som prenumerant. Vilken kanonidé. Prova på nya träningsproduker och dyl. Himmelriket!!!
 
Dag 11 är annars ganska så trög...mkt sockersug och sura miner. Så nä nu ska häxansurtant gå och lägga sig. Jobb imorgon. Skönt att få komma in i rutinerna igen. Hmm undrar hur mitt sockerfria år ska mottagas på jobbet? Har ju en hel del äldre damer där som har en hel del att tycka och tänka till om.
 
 
1 Therese Bjärstig:

skriven

Vad var det för ny smak på vattnet? Å jag som du är ju nötallergiker, lite surt då man vill undvika socker då mycket av substituten innehåller just nötter... På sommaren då det är varmt så är ett tips att mixa mango och frysa så får man en läskande glass, annars fruktsallad med det naturliga sockret frukten innehåller, och om det kniper russin och annan torkad frukt. Här har vi dragit ner dramatiskt på socker efter de sockerfria månaderna jag kört tidigare, och man MÅR så mycket bättre, men lätt att få tillbaka vanan som nu tex då vivarit sjuka å fikat mycket... Önskar dig en fin dag <3

2 Camilla:

skriven

Men hej! Kul se dig bloggandes igen, om än i ny skepnad :) Lägger genast till dig på bloglovin så jag inte tappar bort dig!

Vad duktig du är som kör sockerfritt! Jag försöker, men det faller oftast efter nån timme ;/

Ska hämta ut mitt paket från Testagram i helgen, blir farligt med den där chokladkakan, aj aj!

3 Tjejmorsan:

skriven

Tycker det är så kul att få hem sitt testagrampaket :)
Kram och ha en fin helg

Kommentera här: