Något jag kom på när jag var ute och sprang innan jul.
Man tar granola,min favorit, solroskärnor , mörk o ljus sockerfri choklad och flingsalt. Det är allt.
Gör såhär
1. Bryt chokladen i bitar. Smällt antingen o vattenbad eller i micron.
2. Blanda ner granola plus solroskärnor i chokladen. Rör runt.
3. Vänd ner allt på en plåt klädd med bakplåtspapper. Smeta ut allt till en jämn "kaka"
4. Strö lagom med salt uppepå
5. In i kylen för att stelna .
När det har stelnat så bryt gottet i lagom bitar.
Ät o njut!!

Ta da

Elin
Åh, så gott det såg ut!
♥ Sojka ♥
Tack Petra. :)
♥ Sojka ♥
Oj då krya på er med! :) Tack!
Rund är också en form!
Det såg gott ut! :-)
Jag funderar dock lite på; MJÖLKchoklad utan socker. Smakar det bra?
Kram M
Camilla
Har den där granolan hemma, tycker den är riktigt god. För mig räcker det att ta den och lite lättfil alt kvarg, det är godis för mig :D Men det där såg inte heller dumt ut :D

5