Lördagspyssel & dåligt samvete

 
 
 
 
 
 
Efter en förmiddag fylld av tvättande, vikande av tvätt, städande och fejjande medans sambon var på lekplatsen med barnen så kom min mamma på besök. Barnen fick tidningar och så fikade vi. 
Blev lite stolt över mig själv faktiskt. Då mamma kom med Vienettaglass. En stor favorit (förr) men jag blev inte ens sugen. Teet jag hade smakde gott så det räckte.
 
Efter mamma besökt oss så åkte familjen till byns leksaksbutik, det var pysselinköp. För att hålla sams idag och slippa bråk så köpte vi på oss lite pysselsaker. Så nu har vi pysslat en hel del i eftermiddag.
 
Nu vankas det tacos. PÅ EN LÖRDAG?! Ja ni hörde rätt! Ha ha
Inte en fredag utan på en lördag. =) Jag hade helst sluppit, har tröttnat lite. Men det är verkligen barnens favoritmat och det var ett par veckor sen sist.
Melodifestivalen börjar visst idag, suck. Inte alls sugen på att se de. Men tösens klasskompisar lär ju diskutera det i veckan och då hon vill se det så får vi offra oss. Kanske kikar in hos er under tiden =)
 
Imorgon är det dags igen!! Nervös som bara den. Långpass med jobbekompisen.
Nu vet jag ju iaf att det blir ett trailpass , då kan jag passa på att inviga mina nya Salomon Speedcross! Lycka! Att äntligen få testspringa snyggingarna .
Se hur det går imorgon, om jag är lika död efteråt då.
Hoppas jag kan gå iaf då vi ska på släktkalas. 
 
Sprang mitt tredje pass för denna veckan igårkväll. Mötte en förvånad sambo i dörren när han kom hem från jobbet med orden - Ät ni, maten står på bordet, jag äter när jag kommer hem. 
Jag behövde andas. Ventilera och bara vara. Själv. Med mina tankar.
Mycket strul hemma för tillfället. Kanske går in mer på det snart. Men just nu är det kaos så de känns som jag skulle kunna springa dygnet runt. Men de går ju ej. Familjen och hushållet behöver mig. Men oj vilken tur att jag kan springa för att lätta på allt ibland. Nödvändigt just nu.
Fokuserade enbart på tekniken igår, och att hålla pulsen nere. 7 km lite drygt blev de. Nöjd. Men hade kunnat springa mer. Men fick plötsligt dåligt samvete och sprang hemåt. 
Det där dåliga samvetet .... vad ska man göra med de egentligen?
Varför har man de ?
 
 
1 Elin:

skriven

Hoppas det blir bättre hemma snart, ha en underbar söndag!

Kommentera här: